El Consell segueix amagant-nos quants diners ha facturat Taroncher a les arques públiques

La cosa no té nom. Fabra està blindant a Castellano. Hem demanat els contractes amb les empreses de Pérez Taroncher de ja no sé quantes maneres diferents i les respostes no són dignes d'eixe nom. Una autèntica presa de pèl. La gent està molt indignada amb tota la raó del món. I és que quan pense que aquest personal és capaç d'incomplir flagrantment una prescripció reglamentària que, a més, no té cap conseqüència immediata, que no seran capaços de fer més. I el pitjor de tot és que sols hi ha una conclusió lògica: amaguen alguna cosa lletja. Em fa l'efecte que quan els afers que du entre les mans el conseller Castellano (teòric número dos del PP valencià en la seua condició de Secretari General del partit) arriben al jutjat potser deixen en ridícul molts dels assumptes irregulars que afecten a altres desenes de quadres i càrrecs públics del partit de Fabra...

NOTA DE PREMSA

Moragues assegura en una resposta a EU que l’empresa sols va realitzar treballs a les conselleries per les què ha passat Serafin Castellano

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha acusat al conseller Moragues de “seguir tapant” aquest cas. “Hem presentat unes preguntes molt concretes referides a quines conselleries facturà l’empresa Construcciones Taroncher y Asociados S.L, però també volíem saber per quins conceptes, amb quina data i quin ha estat el volum total dels diners facturats. Cap d’aquestes tres preguntes ens les ha contestades, i Moragues s’ha agafat a la literalitat del nom de l’empresa per a no dir-nos que hi ha altres, que també pertanyen a Taroncher, que igualment han facturat a altres conselleries, com és el cas de la d’Educació. El Consell segueix amagant la veritat, i per alguna cosa serà”.

Esquerra Unida porta mesos en els què ha presentat reiterades preguntes i diverses iniciatives parlamentàries per a demanar informació sobre el cas Taroncher, “i fins ara, el resum d’aquest treball és: cas omís del Consell. Aquesta actitud és una presa de pèl, i sols demostra que eixa opacitat té alguna cosa al darrere: el clar tracte de favor a aquesta empresa lligada al conseller”, apunta Torró.

El parlamentari recalca que Moragues “ofereix la informació justeta i que sembla que no compromet en excés. Esquerra Unida ja sol·licità tota la facturació de les empreses de la família Taroncher amb la Conselleria d’Educació i, singularment, amb l’empresa pública CIEGSA. Per tant, que no s’agafe el conseller a la literalitat, perquè el rastre de Taroncher és molt més ampli i toca no sols a les conselleries de Sanitat, Governació i Justícia”.

Torró lamenta també “la covardia de Castellano, qui a aquestes altures encara no ha dit res sobre aquest assumpte i es limita a negar la major. Exigim que done la cara i no sols explique aquestes contractacions, sinó que mostre tota la documentació”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)