Esquerra Unida presenta la campanya #AFabralidiria

Bé, primer que res, demanar-vos disculpes per l'absència estival. Aquesta és la darrera de les onze notes de premsa que he penjat al bloc i que hem fet en el meu nom des de finals de juliol. Hi ha hagut també quatre declaracions més curtetes que no he penjat (això explica algun del lapse temporal que podeu observar en la sèrie). No he fet entradetes perquè eren massa per fer-les totes de colp. Us confirme que reprenc l'activitat del bloc amb normalitat (espere) a partir d'ara. I ho faig amb aquest post sobre la iniciativa que hem llançat des d'EUPV de cara al Debat de Polìtica General que se celebrarà a Les Corts a finals de mes. Pretenem escoltar les propostes que qualsevol ciutadà ens vullga fer arribar i ens comprometem a recollir el màxim nombre possible per a traslladar-les al debat

NOTA DE PREMSA

El grup parlamentari d'EUPV recollirà les propostes de la ciutadania per a portar-les al debat de Política General

Els cinc diputats d’EUPV en Les Corts han presentat aquest matí la campanya “#AFabralidiria. La veu del carrer al Parlament”, una iniciativa que pretén recollir les propostes i suggerències de la ciutadania per incloure-les en el discurs i resolucions que Esquerra Unida portarà a l’imminent debat de Política General que tindrà lloc en les Corts Valencianes. La síndica i coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha assenyalat que el govern valencià “no posa en la seua agenda els veritables problemes dels ciutadans, tot allò que els preocupa, per això volem que siguen ells mateixos els que introduisquen eixes qüestions i obrir les portes a la participació dels valencians en el debat de Política General”, ha explicat.
 
La campanya #AFabralidiria reprèn el testimoni de la què IU ja posà en marxa el passat mes de febrer amb motiu del Debat de l’Estat de la Nació, sota el títol #ARajoylediria. “Aquella campanya funcionà molt bé, amb moltíssimes aportacions dels ciutadans, i ara volem el mateix a nivell autonòmic. Esquerra Unida vol ser la veu del carrer, i aquesta és una eina més per aconseguir-ho”, ha explicat el portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Ignacio Blanco.
 
Els ciutadans podran participar en aquesta campanya i enviar les seues propostes a través de diverses vies: una pàgina web específica (www.afabralidiria.eupv.org), twitter (#afabralidiria), facebook (als diferents perfils dels cinc diputats i del d’EUPV), per correu electrònic a través de la bústia afabralidiria@eupv.org, així com a través dels diferents col·lectius d’EUPV. Aquestos últims muntaran taules informatives en el carrer, i l’organització també celebrarà actes públics en les principals ciutats del País Valencià per a rebre propostes. Els cinc diputats autonòmics també participaran en aquestos actes, i un dia abans de la celebració del debat es donaran a conèixer les propostes que hagen presentat els ciutadans, les quals s’inclouran en el discurs de Marga Sanz.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)