La inacció del PP és summament perillosa per la deriva que pot dur la repetició de gestos feixistes

Ja vaig comentar que era un dels "culebrons" de l'estiu. I no sembla que la cosa tinga pinta d'acabar prompte. És normal l'apoliticisme és el ferment del feixisme i el PP, a més d'evitar condemnes públiques del franquisme (ratificant la filiació política del PP amb el règim), fomenta les actituds apolítiques. Un més un, ja sabeu. Entre els cadells del PP sembla que proliferen aquestes actituds, no per més infantils (que també ho són, sense dubte) menys condemnables. I el pitjor és que, fins ara, i tret de González Pons, tots els dirigents del PP han justificat o han menystingut la reiteració d'aquests gestos. No és un fenomen aïllat, podeu comprovar-ho en aquesta web. No digau que no es preocupant.

NOTA DE PREMSA

EU demanarà en el debat de Política General la condemna dels gestos feixistes de joves de NNGG

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una resolució en el debat de Política General per a que es condemne i s’actue contra els casos que estan donant-se entre les fileres de NNGG del PP, de joves que es fotografien realitzant gestos feixistes. “L’últim cas l’hem conegut hui mateix a través de la premsa, en la fotografia d’un vicesecretari de NNGG de Castelló amb el braç alçat emulant la salutació feixista. Aquest tipus de comportaments són intolerables, i més encara si estan repetint-se continuament i es donen al sí d’un partit que s’anomena democràtic. Exigim la condemna de tots els grups parlamentaris i accions immediates per part del PP per depurar responsabilitats”, demana Torró.

Per a Esquerra Unida, l’acumulació d’aquestos gestos “és alarmant, i més quan ocorren habitualment entre joves. Llevar-li importància com han fet fins ara algun dirigents del PP, i no actuar pot ser signe d’una perillosa deriva ideològica”, adverteix.

El parlamentari d’esquerres ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una resolució al debat de Política General de Les Corts, “per a que es tracte aquesta qüestió, es condemnen aquestes actituds i s’exigisca al PP que ature el degoteig constant d’aquestos casos”, reclama Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)