Per molt emblemàtic que siga, el VCF és una empresa privada que el Consell no ha d’avalar

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha recordat a més a la Generalitat que existeix una sentència judicial que anul·la l’aval. “Podem entendre l’esforç dels actuals dirigents en resoldre els problemes que pateix el club i la seua voluntat de pagar el deute, però la Generalitat no hauria d’avalar eixes operacions de cap manera. És una entitat privada per molt emblemàtica que siga”.
 
Torró afegeix que la situació financera de les arques públiques és asfixiant. “En condicions de normalitat tampoc hauria de realitzar-se una operació d’aquest tipus, però és que ara, a més, està fora de lloc ni tan sols parlar-ne. La Generalitat déu diners a educació, sanitat, farmàcia, dependents, músics, i una llista interminable... és impensable pensar ni tan sols en comprometre un aval a un club de futbol”, destaca.
 
El diputat d’Esquerra Unida afirma: “podem entendre la bona voluntat dels nous gestors del club, la importància social d’aquest, però de cap de les maneres compartim que l’administració pública es faça càrrec d’un aval, que a més, recordem ha anul·lat els tribunals”, apunta Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)