Català ha de comparèixer per a explicar la contractació de la cap de protocol en el Circuit de Xest

I tornem sobre el Circuit de Xest, ara per una altra raó. Resulta que la cap de protocol de CMCV contractava l'adquisició de béns amb una empresa en la que tenia participació. Només hi ha una conclusió possible: ho veuen normal. I el corol·lari és evident: hem de fer que no ho vegen normal.

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): "Resulten ridícules les excuses de la cap de protocol"

El diputat i portaveu adjunt d'EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat la compareixença immediata de la consellera María José Català per a que explique les estranyes relacions comercials que té el Circuit amb una empresa vinculada a un càrrec de confiança del propi Circuit. "Resulten ridícules les excuses de la cap de protocol dient que no és un càrrec públic quan és un càrrec de confiança nomenat per la direcció d'una empresa pública", ha explicat Torró.

"Encara sembla mentida que amb tot el que està caiguent encara hi hagen persones vinculades al Partit Popular i les empreses públiques de la Generalitat que vegen com a normals aquest tipus d'operacions que a totes llums representen un frau per als diners públics", conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)