dilluns, 27 de gener de 2014

Governació i l’Ajuntament del Puig actuen amb “permissivitat” en la festa del llançament de rates

Ja ho hem denunciat en altres ocasions. Em remet a elles per a les valoracions. No vull insistir ja que hem sembla, com ja vaig dir, que no s'ha de jutjar un poble sols per una 'tradició'. I menys encara quan la 'tradició' segurament només és seguida per una minoria. Però no insistiré mai prou en la repulsió que em provoquen aquestes pràctiques que no entenc com algú pot trobar divertida en cap de les acepcions del terme.


NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha lamentat que aquesta activitat “no cesse any rere any, quan és una festa absolutament reprovable, investigada per possible maltractament animal i teòricament prohibida pel propi consistori. És increïble que tant conselleria com l’ajuntament peguen mitja volta i es facen els suecs, permetent un any més la seua celebració”. Esquerra Unida ha anunciat que demanarà explicacions al conseller al respecte.

Torró recorda que aquesta “bàrbara tradició” va ser prohibida fa uns anys per l’ajuntament del Puig, “però òbviament aquesta prohibició és vulnerada cada any. Sembla que tant el consistori, com la pròpia conselleria de Governació qui ha de vetllar perquè aquestes barbaritats no ocòrreguen, es llaven les mans”.

Esquerra Unida ha anunciat que demanarà explicacions a Castellano sobre aquest assumpte. “Hem d’evitar, d’una vegada per totes, que aquestos comportaments es repetisquen i que no es desencadene el que finalment ha passat de nou aquest cap de setmana al Puig”, lamenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada