NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “El model econòmic implantat pel PSOE i PP està deixant l’ocupació del País Valencià en la UCI”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró afirma que les últimes dades de l’atur, les quals situen al País Valencià en l’encapçalament del nombre de desocupats de tot l’Estat, “no són més que la conseqüència d’un model econòmic implantat durant aquestos anys, que ha generat diferències socials i que s’ha basat i segueix basant-se, com si res, en la construcció

Esquerra Unida considera que davant aquesta situació laboral, és necessari la implantació de dos tipus de mesures: una caràcter conjuntural per pal·liar el problema de l’alt nombre d’aturats i controlar els expedients de regulació d’ocupació, i altra de caràcter estructural que canvie el model productiu.

“El que estem observant en les propostes polítiques que estan realitzant-se per banda del PP i del PSOE, és que ni la Generalitat, ni el Govern Central, tenen intenció de virar cap altre costat. Segueixen apostant pel mateix o simplement fan oïts sords a la terrible situació de crisi que vivim. I com a exemple tenim la reunió d’Alarte i Camps, on la situació laboral no ha aparegut ni tan sols en les seues previsions i hui encapçala tots el mitjans de comunicació. Ens sembla lamentable”, afirma el diputat d’EUPV.

Torró remarca que l’aposta continua per la construcció “és una absoluta errada, no sols perquè està més que demostrat que la crisi ha vingut generada, en la seua gran part, pel desficaci en el ciment, sinó perquè actualment estem contemplant la caiguda d’aquestes empreses i constructores. La suspensió de pagaments, que al País Valencià s’ha incrementat un 175%, ha afectat en la major part al sector immobiliari. El govern autonòmic ha d’assumir la seua responsabilitat en aquest assumpte”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell