NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida qualifica “d’improvisació” el tercer pla anunciat per Camps contra la crisi

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el programa especial d’inversió en infraestructures que ahir anuncià el president de la Generalitat Valenciana, “arriba sense concrecions, sense saber els diners dels què disposarà. És de nou un pla difús, què a més, s’aprovarà el divendres en el ple del Consell, sense que se sàpiga res d’ell”


Torró afegeix que aquest programa “segueix la línia d’improvisació que ja s’ha vist en els altres dos plans presentats: el de l’atur i el de recolzament als sectors productius”.

Esquerra Unida incideix de nou en què aquests plans han estat presentats quan únicament ha passat un mes de l’aprovació dels comptes autonòmics: “el que no entenem és eixa falta de previsió del govern del PP. Esquerra Unida ja va advertir, a diferència de la resta de partits, que aquests pressupostos eren insuficients i ara ho veiem clarament, amb aquestos plans que són un simple pegat”.

El diputat autonòmic d’EUPV assegura que els dos primers plans presentats per Camps “no innoven en res, segueixen una línia continuista. En el cas del programa d’infraestructures, la política del Consell deuria de variar i allunyar-se d’eixa gestió que aposta només per les autovies, l’AVE i les grans obres hidràuliques. Aquesta gestió representa una relació molt baixa entre diners invertits i ocupació creada”.

Pel contrari, Esquerra Unida aposta per invertir en infraestructures de caràcter social: en escoles, hospitals o infraestructures que permeten l’aplicació de la llei de la dependència. “Aquestes inversions milloren directament el benestar, la formació i la qualitat de vida de les persones, generen més llocs de treball directes i estables i tenen un impacte molt positiu sobre l’activitat econòmica a mig i llarg termini sense cap afecció al medi ambient”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell