NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida critica que la batalla interna del PP afecte les inversions en els municipis

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha deplorat l’actuació del president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll, qui ha exclòs del pla d’obres provincial als municipis amb alcaldes campsistes: “És intolerable que aquesta baralla entre els dos sectors del PP afecte l’arribada d’inversions i margine els municipis, primer amb l’actuació de Camps respecte les localitats amb alcaldes pròxims a Zaplana i ara amb la de Ripoll al revés”

Torró exigeix que tant Ripoll com Camps rectifiquen i tracten a les ciutats “com es mereixen i no per la simpatia política dels seus alcaldes del PP ni per descomptat pel seu color polític, siga quin siga. Es una irresponsabilitat actuar tal i com ho estan fent”.

Esquerra Unida ha anunciat que preguntarà en les Corts Valencianes sobre aquesta situació, “sobre la marginació que estan patint els municipis a conseqüència del conflicte intern del PP”.

Torró lamenta que les guerres internes del PP, “estiguen afectant la seua gestió política, perquè no són capaços de separar les seues batalles dels interessos de la ciutadania. El PP està aprofitant les institucions per convertir als ciutadans en ostatges i, més greu encara, està fent-ho en uns moments tan difícils com aquestos”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell