NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix la compareixença “urgent” de Serafín Castellano en les Corts Valencianes

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el conseller de Governació “ha de donar de manera immediata explicacions molt clares a la cambra autonòmica sobre els contractes adjudicats durant anys a una empresa amb la que ell i la seua dona estan íntimament vinculats. Està més que clar que aquesta relació contractual està sota sospita de tracte de favor i la ciutadania mereix una explicació pública”

Torró argumenta que els casos de presumpta corrupció “pels què el PP valencià està vegent-se esguitat, són ja massa. Des de tots els fronts, al govern de Camps li arriben acusacions molt greus i mentre el president del Consell guarda un silenci que si més no, el fa còmplice”.

El diputat autonòmic d’EUPV assegura que el cas d’Orange Market, la investigació del TSJ a l’ex alcalde d’Alacant i ara diputat del PP, Luis Díaz Alperi per Mercalicante, el procés judicial contra Fabra o les presumptes irregularitats als PAI de Xilxes o Rocafort “semblen que són sols la punta de l’iceberg, perquè cada dia ens despertem amb altres casos que qüestionen la legalitat de la gestió del PP”.

Respecte a l’últim cas destapat per la premsa i que assenyala al conseller Serafín Castellano com a presumpte responsable d’un tracte a favor en l’adjudicació d’obres per a l’administració, Torró afirma que tant el conseller com el propi president de la Generalitat “no poden defugir responsabilitats. Si Castellano no compareix públicament en les Corts i Camps segueix amb la seua actitud silenciosa i cínica respecte el que està ocorrent, l’opinió pública pensarà que el que tracta simplement el PP és amagar més que alguna cosa”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)