NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida no recolza la declaració institucional de les Corts sobre el Tajo-Segura

Torró denuncia que la resta de grups parlamentaris “no han tingut en compte a Esquerra Unida, ni se’ns ha consultat per arribar a un acord conjunt”

El diputat autonòmic d’EUPV ha lamentat que els grups parlamentaris del PP, PSOE i Compromís, “hagen obviat a Esquerra Unida. Ni tan sols se’ns ha consultat la nostra postura sobre aquesta declaració, que no recolzem perquè no defensa una política hídrica veritablement sostenible”.

Torró ha explicat que Esquerra Unida no recolza aquesta declaració, “perquè d’una banda no podem adherir-nos als principis que inspiren la manifestació del pròxim 18 de març, ja que les polítiques hídriques que suposadament defensa no són sostenibles mediambientalment, malgrat el que assegura la declaració institucional”.

El diputat d’EUPV, a més, explica que la defensa del transvasament Tajo-Segura “no pot implicar la justificació d’una política global de transvasaments, la qual s’ha convertit en la bandera del PP. Esquerra Unida no comparteix aquesta estratègia de cap manera, com tampoc la intenció de provocar conflictes entre autonomies, els quals no existirien si s’apostara d’una vegada per totes per una política hídrica d’autosuficiència”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)