NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix que el Consell frene “d’immediat” el comiat dels 400 brigadistes forestals

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró qualifica de “total barbaritat” que dels 500 brigadistes forestals que treballen en aquest sector públic, “400 vagen a quedar-se sense feina. Aquestos comiats són absolutament intolerables, presumptament il·legals perquè no es pot despatxar a gent que hauria de estar fixa, i si els comiats segueixen endavant, aquesta acció tindrà unes conseqüències terribles”

Esquerra Unida ha mostrat el seu recolzament a aquestos treballadors i ha anunciat que encetarà una sèrie d’iniciatives parlamentàries en les Corts Valencianes: “preguntarem sobre aquesta qüestió i realitzarem una proposició no de llei per intentar impedir que aquestos treballadors es queden sense feina”.

Torró ha acusat al PP d’estar disposat “a permetre una barbaritat d’aquestes característiques, la qual suposarà enviar 400 persones al carrer en una situació de crisi molt greu com la que estem vivint, amb les conseqüències que això generarà: un fort increment de l'atur”.

Esquerra Unida ha criticat durament la política de personal que està duent la Conselleria “qui és capaç de prescindir de gent que ja té formació, que a més sembla estar disposada a formar a altre personal de nou i posa en perill també l’objecte dels brigadistes que és l’extinció dels incendis forestals. Tot un despropòsit es mire per on es mire”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)