NOTA DE PREMSA

Marga Sanz (EU): “Les dades de l’atur de març col·loquen de nou la situació laboral del País Valencià en la UCI”

Sanz ha criticat que el Consell defugisca responsabilitats “i inclús no siga capaç ni a respondre en les Corts sobre els ERO”

La coordinadora d’EUPV ha assenyalat que el Consell “no pot seguir donant l’esquena a aquestes xifres. Les seues polítiques fan fallida total, els seus plans són un absolut fracàs i necessitem un viratge urgent cap a polítiques socials encaminades a eixir de la crisi”. Sanz critica que el PP “continue insistint en polítiques erràtiques que no donen resultats i la prova la tenim mes rere mes amb les xifres de l’atur. Des d’EUPV entenem que es urgent i necessari un canvi”.

La coordinadora d’EUPV a més ha criticat durament l’actitud del PP, qui “no sols defugeix la seua responsabilitat, sinó que ni tan sols és capaç de respondre a les preguntes sobre la política que està duent a terme respecte els nombrosos Expedient de Regulació d’Ocupació al País Valencià”. Sanz ha fet així referència a la resposta “mediocre, somera i plena de cinisme que va oferir ahir mateix el conseller Gerardo Camps al diputat d’EUPV Lluís Torró. Camps no sols no respongué sobre els ERO, a més va adquirir un to cínic que resulta una burla per als milers d’aturats al País Valencià, summament preocupats pels ERO”.

La màxima dirigent d'EUPV argumenta que l’última pujada de l’atur al País Valencià d’un 4’21% -17.491 persones més- demostra que el model econòmic “obstinat que està seguint el govern autonòmic i el central, està provocant greus diferències socials i les propostes polítiques que estan realitzant-se per banda del PP i del PSOE no estan tenint cap èxit, això demostra que s’ha de produir un canvi radical, i per part del govern autonòmic, aquest ha d’assumir la seua responsabilitat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)