NOTA DE PREMSA

Josep Fuster és el nou coordinador d’Esquerra Unida

Fuster substitueix Torró que assumirà la secretaria de política institucional d’EUPV

Josep Fuster ha estat triat nou coordinador local d’Esquerra Unida a l’assemblea que va celebrar el col·lectiu de la formació el passat divendres. Junt a Fuster, el nou Consell Polític Local estarà format per dotze persones entre les que destaquen Ximo Nebot com a nou responsable d’organització, Paco Agulló, que assumirà la coordinació de les àrees de treball, i Diego L. Fernández com a secretari de comunicació. Al nou Consell Polític s’incorporarà en breu un representant de Joves d’Esquerra Unida.

Per altra banda, Lluís Torró ha estat escollit responsable de Política Institucional de la nova Comissió Executiva d’EUPV. El diputat alcoià formava part de la proposta que la Coordinadora General de la formació d’esquerres, Marga Sanz, va presentar al Consell Polític Nacional el passat dissabte i que va resultar ratificada pel 93 % del seus membres. Torró continuarà formant part del Consell Polític d’Alcoi com a vocal sense cap responsabilitat concreta.

L’assemblea alcoiana d’Esquerra Unida va aprovar un pla de treball que té com a eixos fonamentals la lluita contra la crisi econòmica, l’extensió de l’afiliació i la continuïtat de la política d’aliances i convergència social que, a Alcoi, té la seua expressió en l’Entesa i la seua Mesa Local. Amb aquests objectius, EU d’Alcoi pretén difondre les alternatives que la formació planteja per a superar l’actual crisi econòmica, tant a curt termini, per minimitzar els seus efectes més indesitjables socialment, com a mitjà, en la perspectiva d’avançar en la construcció del Socialisme del s. XXI. Així mateix, la formació d’esquerres treballarà en la perspectiva de la seua refundació, tal i com han aprovat a les seues darreres assemblees.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)