NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida acusa Mario Flores de “defugir responsabilitats” sobre la privatització de les línies 2 del TRAM d’Alacant i del T2 de Metrovalència

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha criticat la compareixença del conseller Mario Flores aquest matí a la Comissió d’Obres Públiques de les Corts Valencianes, “on ha estat incapaç de donar la cara sobre la privatització d’aquestes infraestructures


Esquerra Unida considera “lamentable que el conseller haja defugit en el seu discurs el terme privatització, i haja parlat sempre d’externalització com un clar eufemisme. No ha volgut concretar res en absolut. Específicament ha evitat respondre les nostres preguntes.

Torró ha recordat que les línies ja estan en obres i que la d’Alacant en concret té un cost estimat de 100 milions d’euros. “El conseller no ha volgut concretar ni tan sols quants diners s’han gastat ja i com influirà aquesta despesa en la concessió a l’empresa, com tampoc ha volgut concretar quin serà el cànon que el Consell pagarà a l’empresa concessionària per al manteniment del servei”.

El diputat autonòmic ha instat Flores “que, atès que no hi ha estudis, o no els volen fer públics, que ens explicara el perquè de la decisió de privatitzar; si són raons econòmiques: quants diners ens estalviarem, si són raons de temps: quant temps estalviarà la privatització; si són raons de qualitat: què millorarà la privatització. Malgrat les nostres preguntes, no ens ha contestat a res, fora de que es feia per a que els ciutadans gaudisquen abans del servei”.

Torró recorda que aquest és un tema important per a Alacant “on s’ha creat una plataforma que compta amb l’adhesió de més 500 entitats de la ciutat i la comarca”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)