Esquerra Unida acusa al PP de generar una “cortina de fum” amb el plenari extraordinari de demà

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró ha mostrat la seua “sorpresa” davant la convocatòria extraordinària d’un plenari del Consell “per a tractar no sé sap exactament què. Des del passat mes de desembre –quan s’aprovaren els pressupostos- i fins hui, totes les actuacions del Consell per a combatre els efectes de la crisi han estat o nul·les o fracassades. Ara el que el PP busca és crear una cortina de fum amb aquest plenari que tape tot el tema Gürtel”


Per a Torró, aquesta convocatòria “no és més que un intent de seguir fent propaganda de plans i mesures que no es duen a terme i que si ho fan, no són efectius, perquè encara estem esperant als plans que el Consell anuncià a principi d’any, quan sols un mes abans havia aprovat uns pressupostos que no contemplaven per a res mesures contra els efectes de la crisi”.

El diputat d’EUPV reitera “la poca concreció d’aquesta convocatòria del plenari del Consell. Parlen de mesures de política econòmica i social, però res més, perquè tampoc tenen res més que oferir, i si no que li ho pregunten als ajuntaments del País Valencià, els quals encara estan esperant els diners del famós Pla Confiança”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)