Esquerra Unida acusa a Cotino de “no tenir vergonya ni límits en els seus exercicis propagandístics”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha qualificat la celebració del plenari extraordinari del Consell d’ahir, en el què s’anuncià un paquet d’ajudes als col·lectius més desfavorits de 20 milions d’euros, de “límit de la desvergonya de Cotino, qui és capaç de tirar una cortina de fum sobre la trama Gürtel per anunciar unes ajudes que deurien estar posades en marxa des de principi d’any”

Torró recorda que Esquerra Unida preguntà fa mesos al conseller de Benestar Social sobre l’aplicació de la renda garantida de ciutadania “i no ens contestà absolutament res. Aquesta mesura deuria estar prevista des de primers d’any, i ara el que ha fet Cotino és un exercici de pura propaganda més, una mentida més”.

Esquerra Unida afirma que la renda garantida de ciutadania “deuria ser coneguda pels ciutadans. La conselleria deuria haver posat en marxa una campanya d’informació per donar a conèixer aquesta mesura que, recordem, està contemplada com un dret en l’Estatut. Tanmateix, la gent la desconeix i els ajuntaments reben les peticions sense saber què fer amb elles. Tot açò Cotino ahir no ho va dir, sols es limità a parlar de 20 milions d’euros que no saben ni d’on eixiran i, atenent als antecedents, ni si seran certs”.

Torró acusa a Cotino “d’orquestrar aquest plenari extraordinari i tapar la veritat: la intenció de donar ombra a la vinculació del PP en la trama Gürtel. El més greu és que ho fa jugant amb la sensibilitat i necessitats dels col·lectius més desfavorits”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)