Esquerra Unida exigeix a Gerardo Camps que clarifique si la Conselleria actuarà de mediadora en l’ERO d’Air Nostrum

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la resolució de la Direcció General de Treball, Cooperativisme i Economia Social del passat 20 de juliol sobre l’Expedient de Regulació d’Ocupació d’Air Nostrum “deixa oberta la porta a que la Conselleria figure com a mediadora. Tanmateix el conseller d’Economia, Gerardo Camps, ha evitat recolzar davant els mitjans de comunicació aquesta opció i sols manifestà que l’ERO haurà de ser discutit a Madrid. Des d’EUPV vegem que l’estratègia de la Conselleria sembla una contradicció i que simplement Camps està esquivant pronunciar-se al respecte”

Esquerra Unida ha presentat una pregunta sobre aquest tema a les Corts Valencianes, en la què insta al conseller Camps a que davant la recomanació del Director General de Treball “especifique quina va a ser la postura de la Conselleria, si manté la seua intenció d’actuar en qualitat de mediadora”, explica Torró.

El diputat d’esquerres considera que tot el que envolta l’ERO d’Air Nostrum, “és confús i tèrbol i el més greu és que els afectats són els centenars de treballadors que estan a l’aguait del que puga decidir la Conselleria i el Ministeri”.

Torró acusa al conseller Camps de “burlar-se dels treballadors, primer donant ales amb la seua actitud a l’ERO d’una empresa que té beneficis, després acceptant bitllets regalats per la companyia aèria –encara que siga amb descompte del 100%- i ara amb la seua falta de transparència total que està fent que els treballadors estiguen molt preocupats pel seu futur”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)