NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “El PP tracta als ciutadans i a la lluita contra la crisi com la seua última prioritat“

El diputat autonòmic d’EUPV ha qualificat de “vergonyós” que el Consell retarde fins el pròxim mes d’octubre el finançament dels plans per combatre la crisi. “Les prioritats d’aquest govern del PP sembla que no són la lluita contra el terrible moment econòmic que estem vivint i tampoc el concedir ajudes als ciutadans. És indignant que vejam cada dia la inversió pública que fa el PP en grans i caríssims esdeveniments, puntuals en el temps i sense demores, i que pel contrari retarde el finançament del famós Pla Confiança que teòricament ha d’actuar contra la crisi. No sabem ja ni com definir aquesta situació”

Esquerra Unida ja advertí que els plantejaments proposats pel Consell per a pal·liar els efectes de la crisi “eren difusos i inconcrets, no sabíem ni com ni quan anaven a gastar-se els diners. Ara, a més, vegem que els diners arribaran tard i probablement malament, si és que arriben perquè en molts casos ens temen que no”.

La formació d’esquerres apunta que està veient-se cada vegada més clar que el Pla Confiança “és pura propaganda, perquè el PP no tenia clar des del principi d’on anaven a eixir els diners, com ja assenyalarem des d’EUPV. El pla no tenia finançament i sols ha sigut fum”. Per a Torró “és indignant comprovar la desídia del PP pels problemes reals dels ciutadans i com la seua llista de prioritats s’allunya d’aquests i sols busca satisfer les butxaques d’uns pocs, invertint en qüestions que la immensa majoria dels valencians i valencianes veuen des de la barrera”.

Esquerra Unida ha anunciat que preguntarà al conseller d’Economia en les Corts Valencianes sobre els retards d’aquests plans contra la crisi “i exigirem que es posen en marxa d’immediat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)