Lluís Torró (EU): “Posar a Cotino al front de la conselleria d’urbanisme és com posar una rabosa a la cura de les gallines”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida, exigeix a Camps que desvincule a Cotino de qualsevol actuació en la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge “que requerisca la seua signatura o vot quan el grup d’empreses de la seua família està immers en algun procés d’adjudicació d’un contracte públic. Són massa ja els vincles que la família del conseller té amb l’administració pública. És indignant que amb aquesta vinculació Camps haja posat en mans de Cotino aquesta conselleria”

Torró recorda que la llei “és molt clara respecte aquesta situació. És totalment incompatible que un conseller es pronuncie quan empreses que són propietat de la seua família opten a contractes amb l’administració pública i a més, aquests contractes depenen de la signatura del propi conseller, com són les adjudicacions o l’aprovació de plans urbanístics”.

Per a Esquerra Unida el PP “està creant una situació de risc de favoritisme i d’absència d’imparcialitat. Les sospites sobrevolen al conseller des de fa anys perquè condueix conselleries amb les què les empreses de la seua família mantenen contractes. Ja passà amb la conselleria de benestar social i la gestió de les residències geriàtriques i ara tornarà a passar amb la d’urbanisme i el grup d’empreses Sedesa, de la família Cotino”.

El diputat de la formació d’esquerres considera que Camps “una vegada més ha deixat de banda la imparcialitat i posar a Cotino al front d’aquesta conselleria és com posar a una rabosa a l’aguait de les gallines”, critica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)