Esquerra Unida acusa a Costa d’utilitzar les institucions “al màxim” i de crear un clima “d’absoluta paranoia”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic Lluís Torró considera que el PP “està arribant a uns límits de bogeria desorbitats”. Per a Esquerra Unida, l’anunci de Ricardo Costa sobre la sol·licitud que presentarà el PP per a que compareguen davant les Corts Valencianes la vicepresidenta del govern Fernández de la Vega i el Fiscal General Conde Pumpido, “ratlla el desficaci i demostra, una vegada més, l’ús partidista al màxim que el PP fa de les institucions

Torró ha demanat al portaveu del PP que siga “conseqüent amb les seues declaracions, perquè quan a Costa li interessa el que fa és posar-se la capa de justicier i exigir responsabilitats a tot el món de no se sap ben bé què. Pel contrari, quan és el PP la diana de totes les sospites, sembla que desapareix del mapa”.

Esquerra Unida recorda el PP que sols els jutges “tenen potestat per a intervenir en aquestes qüestions, i les Corts Valencianes no són un tribunal on depurar la imatge del PP, com sembla que Costa i el propi PP pretenen des de fa mesos” deplora Torró. “Els ciutadans estem contemplant dia rere dia com des del PP es busca crear un clima d’absoluta paranoia amb situacions totalment kafkianes”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)