Esquerra Unida assegura que el deute del Consell “és conseqüència d’una política que ha afavorit sempre a qui més té”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic Lluís Torró, acusa al PP “de ser el pitjor gestor que ha tingut la democràcia valenciana. La seua despesa desorbitada en grans esdeveniments, un ordre de prioritats d’inversió erroni i que malbarata els diners de tots els valencians i valencianes està provocant que les arques públiques estiguen en fallida total”


Esquerra Unida considera que el govern del PP “ha gestionat els recursos obviant les prioritats socials i ara mateix, segueix mirant cap a altre costat, sense fer front a la crisi i sense assumir la seua responsabilitat de l’alt nombre de desocupats”.

Per a Torró, la política econòmica del PP “necessita un canvi radical, la inversió en política social és la única eixida a aquestes altures”. El diputat autonòmic d’EUPV critica a més la política fiscal duta a terme pel PP: “durant els anys de bonança, ha afavorit a les grans fortunes, i els ha baixat els impostos. Açò ha incrementat el dèficit, i ara ens trobem en una situació en la què no podem afrontar els efectes més greus de la crisi”, critica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)