Esquerra Unida considera que el PP “utilitza de nou el i tú mes per llançar cortines de fum”

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “Emplacem a Camps a fer cas a Mariano Rajoy i explicar als ciutadans les implicacions del PP en el cas Gürtel”

El diputat autonòmic Lluís Torró ha afirmat aquest matí que l’acceptació del PP d’una comissió d’investigació a les Corts Valencianes sempre i quan els altres partits també acceptem ser auditats, “ens sembla una estratègia més a les què ja ens té acostumats el PP, qui està habituat a tirar tinta com els calamars quan les coses no se li posen favorables”.

Esquerra Unida ha anunciat que accepta “per descomptat, qualsevol comissió d’investigació, però hem de recordar-li al PP que aquella que pertoca ha de posar llum no en la comptabilitat dels propis partits, que estem segurs que està clara, sinó en aquelles relacions de la trama de Gürtel que parlen sobre finançament il·legal. Això és el que al PP no li interessa que s’esbrine”.

Torró afegeix que el més “trist de tot açò és que el PP intente, amb l’acceptació de la comissió i l’establiment de una condició per a que els altres partits se sotmeten a aquesta, posar en entredit l’honorabilitat dels altres. Esquerra Unida té les mans netes i no té res que amagar i el PP l’únic que busca, maliciosament, és justificar-se sembrant el dubte entre la resta”.

Per a EUPV “el que deuria fer Camps és acatar el que ha dit aquest mateix matí el seu president de partit, Mariano Rajoy. Que atorgue explicacions, d’una vegada per totes, sobre el cas Gürtel a tots els valencians i valencianes”, conclou.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)