Esquerra Unida acusa al Consell de tenir la intenció de posar en mans privades tots els serveis de FGV

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, assegura que el conseller d’Infraestructures i Transports, Mario Flores, “va augmentant cada cert temps l’objectiu de privatitzar més serveis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), amb la intenció d’acabar amb una privatització completa d’aquest transport. Des d’Esquerra Unida vegem indignant que “el PP vaja encaminat a la privatització quan la seua gestió és la responsable absoluta de la precària situació financera en què es troba la Generalitat, per la seua incapacitat d’aconseguir un bon finançament estatal, per la baixada dels impostos autonòmics i la despesa multimilionària en obres faraòniques i grans esdeveniments socialment improductius”

Torró a més recorda que aquestes intencions de privatització “s’estenen per tots els racons, perquè hem de recordar que fa sols uns mesos, Flores també anunciava la iniciativa de privatitzar la nova línia 2 del tramvia a Alacant, no sols la gestió del TRAM sinó inclús la pròpia construcció del mateix amb l’excusa d’abaratiment de costos. Nosaltres ja recordàvem que les obres del tramvia d’Alacant a Sant Vicent del Raspeig tenen un pressupost inferior al què el Consell s’ha gastat en el circuit de Fórmula 1, que s’ha demostrat una inversió fracassada”, afirma.

Per a Esquerra Unida, la situació de deute del Consell “pretén ser utilitzada pel PP per donar encara més negoci públic al sector privat. I açò és un perill, tenint en compte que es continua amb la mateixa política neoliberal que ens ha portat a l’actual crisi econòmica”.

Torró conclou: “des d’Esquerra Unida volem infraestructures de transport sostenibles, de titularitat i gestió pública, al servei de les necessitats de la ciutadania. I que no siguen aquestes les que paguen la fallida de les arques autonòmiques, provocada per la gestió del PP”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)