EUPV manifesta la seua solidaritat amb els col·lectius ecologistes condemnats pel Suprem

NOTA DE PREMSA

El diputat d’EUPV a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha indicat que l’organització d’esquerres considera lamentable la decisió del Tribunal Suprem de condemnar els col·lectius ecologistes AHSA i Ecologistes en Acció al pagament de part dels costos del judici per la contaminació del riu Segura

Torró defineix aquesta sentència com una autèntic insult al sentit comú i a la intel·ligència “Com assenyalen els propis ecologistes, acabaran pagant aquells que s’han preocupat per posar punt final a dècades de contaminació i vessaments il·legals a un riu que era una veritable claveguera”, afirma el diputat.

Per a EUPV es tracta d’una sentència manifestament injusta, sobretot quan es pren en consideració que l’acusació particular es basava en les conclusions de la pròpia Jutgessa Instructora. Segons el diputat d’esquerres “han acabat pagant justos per pecadors i, el que resulta més greu, perjudica de forma notable els qui treballen desinteressadament en benefici del medi ambient”.

Torró assenyala que EUPV ja s’ha implicat en la recollida de diners per a ajudar als afectats a fer front a la sentència. Així mateix, ha acabat fent una crida a la ciutadania per solidaritzar-se materialment amb Amigos de los Humedales i amb Ecologistes en Acció.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)