Esquerra Unida indica que l’Estratègia Territorial posa de manifest “la total esquizofrènia” del PP

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el document que ara presenta el PP “confirma el que venim dient des de fa anys des d’Esquerra Unida, que el creixement urbanístic al País Valencià està sent insostenible. Exposen ara tots els elements que abans han criticat. És un exercici de total esquizofrènia que inevitablement ens fa dubtar, del compliment del document”


Torró descriu que el document d’Estratègia Territorial presentat pel Consell, reconeix la sobreexplotació del litoral al País Valencià, la invasió dels espais que haurien d’estar protegits i el desequilibri entre la costa i l’interior. “El Consell ara coincideix en l’anàlisi que hem fet sempre des d’EUPV, quan el PP ha mantingut fins ara un discurs a boca ben oberta de propaganda en el què ens acusava d’antivalencians i d’altres barbaritats simplement per defensar la protecció del territori”.

El diputat d’esquerres lamenta que aquest document “arribe tard en molts llocs del litoral valencià on s’han produït veritables atacs al territori, amb la complaença i el beneplàcit del govern del PP i perquè aquest no ha pres mai nota de les advertències d’EUPV i del que ara ell mateix contempla en l’informe d’Estratègia Territorial”, manifesta.

Torró acusa al PP de mantenir una actitud “esquizofrènica i contradictòria, per això ens es difícil confiar en que es complirà aquest document fil per randa. De tota manera, li exigim al PP que prenga nota i comence a assumir els problemes del territori valencià i a donar-li solució no sols en paraules sinó també amb fets”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)