dimecres, 25 de novembre de 2009

Esquerra Unida sol•licita al Consell que s’obriga una comissió d’investigació urbanística sobre Polop

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, demanarà a la Comissió de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de les Corts Valencianes que sol•licite la documentació urbanística a l’Ajuntament de Polop, amb l’objectiu d’obrir una comissió d’investigació, “perquè els fets ocorreguts a Polop són molt greus i qualsevol sospita que sobrevole la política urbanística del municipi ha d’investigar-se. Si no ho fa el propi ajuntament, el Consell ha d’iniciar-ho”, puntualitza Torró

Per a Esquerra Unida, el Consell té l’obligatorietat “d’exigir a les administracions municipals que complisquen amb la legalitat urbanística. Si existeix qualsevol sospita que no està fent-se així i si a més es donen uns fets tan greus i luctuosos com un assassinat d’un alcalde i la detenció d’altre per la seua implicació en la mort, hi ha motius més que de sobra per a reclamar aquesta comissió d’investigació”.

Torró assenyala: “és important conèixer si realment l’Ajuntament de Polop ha complit amb la legalitat en les qüestions urbanístiques i depurar responsabilitats en el cas que no haja sigut així. El primer pas és que el consistori entregue tota la documentació i obriga les seues portes a una comissió d’investigació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada