Lluís Torró (EU): “Crispa els ànims de qualsevol veure la desídia del Consell pel tren Gandia Dènia i al mateix temps el seu interés per fer autopiste

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV ha reclamat una vegada més i després de la concentració multitudinària que ahir tingué lloc a Oliva, l’execució de la infraestructura ferroviària que conecta les comarques de la Safor i la Marina Alta. “El govern central i el Consell no sols han de deixar de passar-se la pilota, assumir responsabilitats i executar aquesta línia de tren, sinó que en el cas del Consell li exigim que en la seua llista de prioritats deixe de tenir en el primer lloc el transport privat i la inversió en autopistes, sobretot quan no hi ha tan sols ni empreses interessades en les concessions”

Torró afirma que la gestió en infraestructures del PP valencià deixa molt que desitjar, “resulta dificil comprendre els esforços que aquest govern empra en privatitzar el territori, executar dues autopistes més absolutament innecesàries a les províncies de València i Alacant que suposaran una despesa milionària i conseqüències indiscutibles de l’augment del transport privat en detriment sempre del ferroviari”.

Per a Esquerra Unida, “són ja massa els anys d'exigències ciutadanes per a que la línia Gandia-Dènia siga una realitat. No sols aquesta, també la de Xàtiva-Alcoi. Exigim a l’administració que dote d’una vegada per totes d’aquest servei ferroviari a aquestes comarques valencianes, i que el PP valencià, a més, no limite la vertebració del territori valencià a la construcció d’autopistes que ni tan sols compten amb empreses interessades en fer-se càrrec dels projectes, tindrien una rendibilitat més que dubtosa i són vies absolutament prescindibles”.

Torró afegeix: “l’obstinació del Consell en els projectes d’aquestes autopistes –tal i com demostra en la llei d’acompanyament dels pressupostos on apareix la intenció d’expropiar ja els terrenys-, contrasta amb la desídia mostrada cap a les infraestructures ferroviàries”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)