Esquerra Unida manifesta la seua “prudent satisfacció” per la suspensió cautelar del Pla Rabassa

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha anunciat que sol·licitarà la compareixença en les Corts Valencianes del conseller de Medi Ambient, Juan Cotino, per a que done explicacions sobre aquesta suspensió cautelar del pla per part del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) fins que hi haja una sentència. “La suspensió demostra que la conselleria aprovà aquest pla de manera irregular”

Esquerra Unida espera que l’anulació d’aquest pla es produïsca en base als arguments que ha plantejat la formació d’esquerres en el recurs que ha presentat davant el TSJ. “Alguns ja els apunta el propi tribunal, como és que s’haja tramitat al marge del PGOU o la mancança d’aigua. A més, esperem que es contemplen també les irregularitats en l’adjudicació a Enrique Ortiz, l’incompliment de directives europees i l’afecció negativa a una zona humida com són les llacunes de Rabassa”.

Torró recorda, a més, que existeix jurisprudència del TSJ en la què s’anulen plans pels mateixos motius.

Des d’Esquerra Unida han mostrat el seu desig de que aquesta suspensió es mantinga. La formació d’esquerres ha estat una de les que ha recorregut aquest pla, i la postura d’EUPV contra el projecte ha estat coherent des del principi. “Hem sigut l’única força política que ha votat siempre contra el pla, mentre que els PSOE arribà a aprovar-lo de manera provisional amb el PP en l’Ajuntament d’Alacant”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)