Els càrrecs públics d’Esquerra Unida se sumen a la vaga de demà contra el Pla d’Ajustament aprovat pel Govern

NOTA DE PREMSA

Els tres diputats autonòmics d’EUPV, Marga Sanz, Lluís Torró i Marina Albiol, han presentat un escrit a la presidenta de les Corts Valencianes per comunicar-li la seua adhesió a la vaga general d’empleats i empleades públics de demà i per a que aquesta tinga en compte els efectes retributius que puga tenir. “Tots els càrrecs públics d’EUPV en solidaritat amb els treballadors públics també cessaran la seua activitat habitual per a mostrar el recolzament a la vaga”, ha anunciat Sanz

“Des d’EUPV en les Corts, hem presentat aquest comunicat perquè creem que el nostre lloc està al costat dels treballadors públics, en el carrer i contra els retalls dels seus salaris, així contra tot el pla d’ajustament del Govern de Zapatero”. Altres federacions d’Izquierda Unida han presentat també escrits semblants.

Esquerra Unida participarà durant tota la jornada en les mobilitzacions de demà i estarà present també en les manifestacions per la vesprada en Castelló, València i Alacant, on assistiran la coordinadora d’EUPV, els diputats autonòmics i així com els càrrecs públics i militants de l’organització.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell