Esquerra Unida acusa al Consell de disminuir l’atenció sanitària “per a estalviar-se diners”

El Consell es dedica a aplicar retalls als serveis essencials i segueix balafiant recursos en despesa supèrflua. Hui hem criticat el tancament de plantes senceres d'hospitals públics valencians per estalviar i exigim explicacions

NOTA DE PREMSA


El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que el tancament de plantes en diferents hospitals i d’un 20% dels llits hospitalaris públics del País Valencià, “és fruit d’una política que prioritza la no substitució del personal durant els mesos d’estiu, per davant de les necessitats dels pacients, així com estableix una dolenta planificació de les tasques de manteniment dels hospitals”. Esquerra Unida ha insistit de nou en que el conseller Manuel Cervera “haurà de donar explicacions en les Corts sobre aquesta minva en les infraestructures i el personal dels hospitals públics valencians”

Esquerra Unida porta denunciant des de fa setmanes els tancaments de diverses plantes als hospitals de Castelló i al de Manises. “Hui els mitjans de comunicació es fan ressò d’aquesta situació i fan públic, a més, la reducció de llits hospitalaris en molts altres centres sanitaris. Una situació que portarà conseqüències molt serioses, per als pacients, els treballadors i treballadores, així com la saturació que pot provocar-se als hospitals”.

Torro afirma que aquestos retalls “són conseqüència de la política privatitzadora del PP, la qual és incapaç de preocupar-se pels pacients, i està més interessat per beneficiar a les empreses que gestionen els hospitals”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell