Esquerra Unida acusa al PSOE de tenir una doble vara de mesurar per aprovar el PGOU de Sant Joan i al mateix temps criticar el Pla Rabassa

Els disbarats del PSOE no es limiten a la contrareforma de Zapatero i la seua política econòmica neoliberal. A escala local (i sense que ningú des de la direcció òbriga la boca) també en fan de bones. A Sant Joan en tenim un bon exemple: urbanisme descontrolat i balafiador

NOTA DE PREMSA


El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha qualificat de barbàrie urbanística l’aprovació del Pla General d’Ordenació Urbana de Sant Joan d’Alacant aquest mateix matí. “Aquest document suposa la urbanització de pràcticament tot el terme municipal i resulta hipòcrita per part del PSOE que actue, amb la nocturnitat i alevosia que ho ha fet en Sant Joan per aprovar el document, i s'esgarre les vestidures davant un altre pla bàrbar com és el Rabassa d’Alacant”.

Torró ha manifestat que l’aprovació d’aquest PGOU sense prèviament haver contestar les al•legacions “és una mostra més de l’actuació del PSOE en aquest municipi. La política urbanística que tant ha criticat en el Pla Rabassa d’Alacant és justament la que està aplicant en Sant Joan. Sembla que no és el mateix si governa que si estan en l’oposició”, arremet.

Esquerra Unida de Sant Joan ja ha criticat en diverses ocasions la insostenibilitat d’aquest PGOU, caracteritzat per una reclassificació massiva del sòl, i per l’absència de protecció de l’horta, així com per una mancança de previsió en qüestions com el creixement urbanístic o el proveïment d’aigua”.

Torró ha instat al PSOE deixar de recolzar aquest model urbanístic “absolutament exhaurit i culpable de la crisi que vivim en aquestos moments. És una irresponsabilitat dur endavant aquests projectes que ens condemnen a repetir les errades del passat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell