Lluís Torró (EU): “La bufetada del CVC a Teatres és significativa i exigim a la Conselleria que reflexione i rectifique”

El Consell Valencià de Cultura se suma a les crítiques a la política teatral de la Conselleria de Cultura. A aquesta nota de premsa exigim rectificacions i dimissions.

NOTA DE PREMSA

La formació d’esquerres reclama la destitució de Gil-Lázaro

El diputat autonòmic d’EUPV afirma que la política exercida per Teatres de la Generalitat “fa aigües per tots els costats i són ja molts els fronts oberts contra una gestió que redueix, retalla i elimina. L’últim document del Consell Valencià de Cultura és una prova més”. L’informe, entre d’altres anàlisis, critica la supressió d’obres en valencià del festival de teatre de Sagunt i mostra la seua preocupació per l’abandonament de la Nau.

Torró considera que el pronunciament del CVC “és una bufetada més a l’erràtica política que està duent Immaculada Gil-Lázaro al front de Teatres de la Generalitat, malauradament recolzada, a més, per la pròpia consellera de Cultura”, critica.

Esquerra Unida insta a Trini Miró a “reflexionar i rectificar, perquè els fets sobrepassen ja el sentit comú. El propi Consell Valencià de Cultura dona la veu d’alerta i mostra una preocupació molt significativa que hauria de fer actuar a Miró per a prendre cartes en l’assumpte”, demana el diputat d’esquerres

Per a Torró, Gil-Lázaro està “totalment desacreditada per seguir en el càrrec i el que hauria de fer la consellera és destituir-la i respectar les necessitats del teatre valencià, les quals perillen amb una gestió com la que està duent-se a terme”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell