Lluís Torró (EU): “La CAM està patint unes condicions lleonines per culpa de la fusió freda”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV considera que la caixa alacantina està sometent-se “als dictats de Cajastur, malgrat que la CAM té el major percentatge de participació. Aquesta no és més que una de les nombroses conseqüències negatives que està patint la caixa alacantina després d’una fusió que està fent-li perdre tot el poder que tenia”

Torró a més adverteix que les imposicions de la caixa asturiana sobre la CAM i la resta de caixes que han participat en aquesta fusió freda “són el primer pas de camí a la privatització. Ja ho hem alertat des d’EUPV i estem segurs que no ens equivocarem”, vaticina.

Esquerra Unida considera que la CAM “està perdent totes les seues capacitats, sometent-se al control de Cajastur. És la crònica d’un mort anunciada, la qual ha vingut precedida per la pèrdua d’una caixa autòctona, territorialitzada i pública”.

Torró insta a Francisco Camps i a Jorge Alarte “a que obliguen als seus consellers dins de la CAM a donar marxa enrere en la fusió freda i a no acceptar aquestes condicions lleonines que únicament provocaran el seu arraconament i conseqüències nefastes per a la pròpia caixa i per als treballadors i treballadores”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell