Esquerra Unida reclama la dimissió immediata de l'alcaldesa d'Oriola i la resta de regidors implicats

I tornem sobre la corrupció. El dissabte es manifestaven milers de persones a València demanant el fi del règim corrupte. Perquè podem parlar amb propietat de règim amb plena propietat. No hi ha practicament cap racó del país que se'n lliure del mal. I la Vega Baixa no és precisament una excepció. La gestió del PP és impresentable des de qualsevol punt de vista. Ací es tracta d'unes obres, però requalificacions "dubtoses", adjudicacions irregulars, contractacions nepòtiques i sobrecostos són la norma. Cal posar-hi punt i final.

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d'EUPV i cap de llista autonòmica per la formació d'esquerres en la circumscripció d'Alacant, Lluís Torró, ha manifestat que la imputació de Mónica Lorente i de fins a set regidors per presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics i falsedat documental “són fets gravíssims que no poden quedar exempts d'una depuració de responsabilitats polítiques, al marge del procés judicial. Per això exigim la dimissió immediata de tots els imputats i que el PP actue, almenys per una vegada, complint el seu fantasmagòric codi ètic contra la corrupció."

Per la seua banda, el portaveu del col·lectiu d'EUPV d'Orihuela, Carlos Navarro, ha assenyalat que la imputació de Lorente i la resta de regidors “és la crònica d'una mort anunciada. Sabíem que el cas de les obres de remodelació de la plaça d'El Escorratel no podia acabar d'una altra manera. Ara només esperem que la Justícia arribe fins al final i pose llum sobre la sospitosa adjudicació de l'obra a un familiar d'una regidora del PP i sobre les irregularitats detectades en la tramitació de la reforma”, explica.

Navarro a més insta a Lorente a aplicar-se la mateixa vara que a tots els regidors imputats que li han demanat no anar en la llista electoral. “Esperem que ella també ho complisca i no es presente de nou”.

Torró ha afegit: “exigim a Camps que vaig actuar i no deixe passar l'oportunitat, com fa sempre, de depurar responsabilitats. Estem davant d'un nou cas de suposada corrupció davant el qual s'ha de donar de manera urgent una resposta política i una judicial”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)