El Consell haurà de donar explicacions sobre el projecte d’urbanització de la nova Fe aprovat amb deficiències en els accessos

Les sorpreses desagradables que envolten la nova Fe semblen proporcionals a les lloances exagerades que el PP li dedica. És un bon resum de la política del Consell: gastar-se els diners sense mesura en projectes mastodòntics mentre es desatenen les coses realment important. Vull que se m'entenga bé. No dubte de la importància de disposar d'un centre de referència. Però això ha de formar part d'un sistema públic adequat i ben dotat. El contrari (és a dir el que passa ací) és tercermundisme. No exagere ni una miqueta. Una de les característiques dels països subdesenvolupats és un dualisme exagerat entre inversions escandalosament modernes (i cares) i el mal estat dels serveis públics en general. I vistes les deficiències de l'hospital aquesta impressió encara s'accentua més. Molts diners gastats ineficientment a La Fe i privatitzacions massives que acaben deteriorant l'atenció sanitària. Així ens llueix el pèl. I encara estan començant...

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha sol·licitat al conseller de Sanitat, Luis Rosado, que explique per què la Conselleria de Sanitat ha donat el vist i plau a un projecte que no ha corregit importants deficiències detectades fa mesos per diferents serveis municipals. Entre aquestes deficiències es troben la rehabilitació de l’Alqueria Monzó, però, a més, la inexistència d’un estudi acústic de l’entorn, d’un anàlisi de mobilitat del transport alternatiu i tampoc està justificat l’accessibilitat al centre.

Per a Torró, “des que es va produir el trasllat de l’antiga a la nova Fe, no hem parat de conèixer problemes del nou edifici i ara se suma aquest. No tenir en compte els accessos a l’hospital pot tenir conseqüències molt serioses”, afirma.

El diputat d’esquerres considera que el conseller Luis Rosado haurà de donar “clares explicacions de totes aquestes deficiències, així com d’altres ja apuntades des del grup municipal d’Esquerra Unida, qui recordà fa uns dies la necessitat dels permisos perquè l’hospital puga abocar a la xarxa de sanejament amb les mesures convenients, així com que s’execute els treballs pertinents per al subministrament d’aigua potable, o es resolga els problemes de l’enllumenat públic”.

Torró afirma: “des d’Esquerra Unida hem denunciat per activa i per passiva la improvisació en la què es va obrir el nou hospital, les preses, la manca de transport públic, així com la poca atenció que han rebut els veïns i veïnes de Campanar que s’han quedat sense centre i amb la incertesa de no saber què passarà amb l’antic edifici. Li demanem a Rosado que responga davant aquesta situació i abandone la postura críptica que ha tingut l’anterior conseller respecte els usos de l’antic hospital, atenent les peticions del veïnat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià