Esquerra Unida denuncia el deute milionari del Consell al Centre de Malalts Mentals i de Dia d’Alcoi

Hui mateix s'anunciava que Camps estava tancant amb Ecclestone l'allargament del contracte per a mantindre la Fórmula 1. Comparar aquesta notícia amb allò que denunciem a la nota de premsa ens hauria de fer pensar a tothom. Jo no entenc com pot dormir tranquil el President de la Generalitat quan dedica una quantitat aberrant d'euros a aquest tipus d'esdeveniments mentre es retalla de serveis socials i s'endarrereixen els pagaments. No hi ha diners ni per a pagar les nòmines dels funcionaris! No hauria de ser suficient això per provocar un replantejament global de la política d'ingressos i despeses?

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, recrimina a la Generalitat que la seua manca de pagament haja provocat que es tinguen que parar les obres d’aquest centre perquè el consistori alcoià ja no pot seguir destinant diners. El grup parlamentari d’esquerres ha presentat una bateria de preguntes als consellers de Sanitat i Benestar Social perquè expliquen els motius pels quals no s’han consignat les quantitats pressupostàries, en base a l’acord que se signà amb l’Ajuntament d’Alcoi en setembre de 2008.

Torró denuncia que no existeix partida concreta en cap dels pressupostos de 2009, 2010 i 2011 per aquestes obres. “És indignant que la Generalitat done l’esquena als usuaris d’aquest centre, els quals necessiten urgentment aquesta infraestructura. Lamenten que la gestió econòmica del PP sempre acabe perjudicant a les persones més vulnerables”, critica.

El diputat d’esquerres demana als dos consellers que aporten claredat respecte el finançament de les obres i els seus terminis d’execució i finalització, així com sobre el deute amb el consistori alcoià i quan pensa resoldre’l.

“Ens preocupa a més el deute que la Generalitat també té amb associacions de familiars de malalts mentals del País Valencià. Les denúncies del col·lectiu d’Alcoi ens fan témer que pot estar passant també per la mateixa situació altres associacions. Per això preguntem a la conselleria de Sanitat sobre aquest deute i exigim que la Generalitat atenga les seues responsabilitats i complisca amb el pagament d’allò que li pertoca”, manifesta Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)