Amb el corredor mediterrani, hui en dia estem pagant les conseqüències d'un model de transport irracional

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt d’EU a Les Corts, Lluís Torró, ha recordat hui que “el corredor mediterrani hauria d'estar ja en marxa des de fa temps” i ha criticat el discurs del president, Alberto Fabra, que “ho defensa amb part del PP darrere arremetent contra el corredor mediterrani i exigint una opció que ho connecta amb el corredor central que no té ni caps ni peus”. A més, Torró també ha recordat que “l'AVE ha fet que s'endarrerisca la posada en marxa del corredor mediterrani”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d'esquerres, Lluís Torró, ha afirmat que, “amb la qüestió prioritària del corredor mediterrani, estem pagant les conseqüències d'un model de transport irracional i desastrós”. Torró considera “prioritari” el corredor mediterrani i ha explicat que “hauria d'estar en marxa des de fa temps”. També ha recordat que “l'AVE ha fet que s'endarrerisca la posada en marxa del corredor mediterrani”.

El diputat d'EUPV ha criticat les declaracions del president Alberto Fabra sobre el corredor, “especialment tenint en compte que la meitat del seu partit es dedica constantment a arremetre contra el corredor mediterrani i proposa una opció de connexió al corredor central que no té ni caps ni peus”. “Sospite que aquesta proposta, més que a una voluntat real de crear xarxes i infraestructures de transport lògiques, respon més bé al clàssic espanyolisme ranci del PP”, ha afegit.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)