La CAM, després del rescat públic, no pot acabar en mans d'una banda d'especuladors per quatre duros

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d'EUPV a Les Corts, Lluís Torró, ha criticat hui “la nefasta gestió de la CAM” que ha provocat que les quotes participatives de la Caixa del Mediterrani perderen ahir la meitat del seu valor en unes hores. “Aquest desastre, que afecta principalment xicotets estalviadors, mostra la necessitat de mantindre la CAM com a entitat pública”, ha assenyalat Torró. “L'opció privatitzadora -ha explicat el portaveu adjunt- suposarà un major esforç de l'Estat, ja que costarà més diners i beneficiarà exclusivament els especuladors perquè, com més desvaloritzada estiga, menys costarà”. Torró també ha destacat la necessitat de “mantindre els llocs de treball de la CAM i l'Obra Social” per tal d'evitar “horribles conseqüències socials”.

El diputat Lluís Torró ha criticat hui “la nefasta gestió de la CAM” que ha provocat que les quotes participatives de la Caixa del Mediterrani perderen ahir la meitat del seu valor en unes hores. Torró ha recordat que “aquesta caiguda va afectar principalment a xicotets estalviadors”, amb la qual cosa “es visualitza clarament al servei de qui treballa el Partit Popular: beneficis per als especuladors i pèrdues per als xicotets estalviadors”. Per això, el portaveu adjunt d'EUPV a Les Corts ha exigit “mantindre la CAM com a entitat pública”.

“L'opció privatitzadora -ha explicat el portaveu adjunt- suposarà un major esforç de l'Estat, ja que costarà més diners i beneficiarà exclusivament els especuladors perquè, com més desvaloritzada estiga, menys costarà”. Torró també ha reclamat el manteniment “dels llocs de treball i de l'Obra Social”. “L'eliminació de llocs de treball i de l'Obra Social podrien tindre greus conseqüències socials”, ha advertit el diputat d'EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)