No és admissible que els que han enfonsat la CAM estiguen tan tranquils de vacances

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EU a Les Corts ha criticat hui que “aquells que han enfonsat la CAM estiguen tranquil·lament de vacances mentre la resta de valencians i valencianes haurem de patir les terribles conseqüències del monumental saqueig de la caixa”. “Des d’EUPV –ha assenyalat Torró- estem estudiant accions jurídiques per a que aquells que han fallat en la gestió i el control de la caixa assumisquen totes les seues responsabilitats”. En aquest sentit, “resulta inacceptable des de tots els punts de vista, inclòs l’estètic, la col·lecció de cotxes de luxe i iot” de l’actual vicepresident de la Comissió de Control de la CAM, José Manuel Uncio. “Si Uncio és tan bo controlant la CAM com navegant pel mediterrani, segurament acabarà enfonsant el iot”, ha advertit irònicament.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida a Les Corts, Lluís Torró, ha criticat que “aquells que han enfonsat la CAM estiguen tranquil·lament de vacances mentre la resta de valencians i valencianes haurem de patir les terribles conseqüències del monumental saqueig de la caixa”. “Esquerra Unida –ha explicat el diputat- no està disposada a contemplar aquesta greu situació i, per tant, estudiarem les possibles accions jurídiques per a que aquells que han fallat en la gestió i el control de la CAM assumisquen totes les seues responsabilitats”.

Per això, “resulta inacceptable des de tots els punts de vista, inclòs l’estètic, la col•lecció de cotxes de luxe i el iot” de l’actual vicepresident de la Comissió de Control de la CAM i ex director de l’Institut Valencià de Finances, José Manuel Uncio. “Si Uncio és tan bo controlant la CAM com navegant pel mediterrani, segurament acabarà enfonsant el seu iot”, ha advertit irònicament.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)