Sembla que el Consell actue al dictat de l'Associació Valenciana d'Empresaris

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt d’EU a Les Corts, Lluís Torró, ha criticat hui les reclamacions al Consell de l'Associació Valenciana d'Empresaris. Per a Torró, “AVE no representa tot l'empresariat sinó una xicoteta part” i la reforma, ha explicat el diputat, “suposarà una disminució dels llocs de treball i de la despesa social, és a dir, suposarà un major sofriment dels treballadors i les treballadores del sector públic”. “A canvi de tots aquests sacrificis que dóna AVE?”, s'ha preguntat el portaveu adjunt. També ha recordat que “Esquerra Unida s'oposa al fons i la forma d'aquesta reforma perquè suposa una disminució de l'oferta d'ocupació pública”. Per a Torró, “cal un canvi radical de la política econòmica: reestructuració de la despesa, augment de la pressió fiscal i acabar amb els grans projectes”.

El diputat d’EUPV ha criticat les exigències de l'Associació Valenciana d'Empresaris al Consell. Per a Torró, “sembla que el Consell actue al dictat de l'AVE, una associació que no representa tot l'empresariat valencià sinó una xicoteta part”. “El Consell només tracta de portar-se bé amb ells: qui governa i per a qui governa?”, s'ha preguntat el portaveu adjunt. A més a més, Torró també s'ha preguntat “què dóna AVE a canvi de tots aquests sacrificis”.

La reforma “suposarà una disminució dels llocs de treball i de la despesa social, és a dir, suposarà un major sofriment dels treballadors del sector públic”. Així, Torró ha reivindicat “un canvi radical de la política econòmica: reestructuració de la despesa, augment de la pressió fiscal i acabar amb els grans projectes”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)