Els cinc directius de la CAM han de tornar els 13 milions d’euros que cobraren en indemnitzacions

El "culebrón" de la CAM sembla inesgotable. Potser hi ha qui encara ho dubte, però cada vegada en són menys: aquest sistema està podrit. Com es pot explicar que els gestors que han contribuït activament a la ruïna d'una entitat s'autoadjudiquen indemnitzacions milionàries? La principal justificació moral que sosté el capitalisme és que els propietaris assumeixen un risc quan mamprenen un negoci amb el seu capital. Vist el que està passant amb el sistema financer resulta d'una evidència palmària que això no val per al gran capital. Ens podem endeutar per a sostindre a les grans entitats financeres però no per a mantindre una sanitat i una educació gratuïtes i universals? A qui li pot semblar raonable? (Si hi ha algú, hauria d'acudir a un bon especialista...)

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat als membres de la cúpula directiva de la CAM que van obtindre indemnitzacions milionàries que “tornen els 13,3 milions d’euros que, indecentment, van cobrar poc abans de la intervenció”. “Els cinc directius que han cobrat un total de 13 milions d’euros en indemnitzacions han de tornar-les immediatament perquè són precisament els que van enfonsar la CAM”, ha explicat Torró. El diputat també ha animat al FROB “a recuperar els milions d’euros en indemnitzacions que els inútils de la cúpula directiva han cobrat”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha criticat “les indemnitzacions milionàries que han cobrat cinc membres de la cúpula directiva poc abans de la intervenció de la CAM”. “Precisament els que han enfonsat la CAM, teledirigits pel Partit Popular, han cobrat unes indemnitzacions milionàries que haurien de tornar immediatament”, ha afegit Torró. Per al diputat d’EUPV, “cal seguir la senda iniciada amb l’ex directora general de la CAM, María Dolores Amorós, i retirar el dret a tota indemnització als que han enfonsat la caixa”. “És increïble la cara dura de l’ex directora general de la CAM que volia cobrar una pensió vitalícia de 370.000 euros”, ha assenyalat el portaveu adjunt.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)