L’helicòpter ‘Jaume I’ de la Conselleria de Governació s'ha de destinar a tasques de protecció civil

Bufar en caldo gelat. És cert que cal incrementar els ingressos de les administracions per a que cresca la despesa pública i poder pal·liar els efectes de la crisi (l'eixida real de la crisi passa per canvis molt més profunds...) Però també cal introduir criteris de racionalitat en la despesa. Exemples com aquest d'un helicòpter que de moment sols ha aprofitat per dur els reis mags són especialment significatius. No els preocupa que l'administració valenciana siga rica, tan sols que ho semble. Això i omplir les butxaques dels amics...

NOTA DE PREMSA

Torró (EU): “El conseller Castellano té un helicòpter de quasi dos milions d’euros que no serveix per a res”

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV a Les Corts, Lluís Torró, ha criticat “l’absurditat manifesta” que suposa tindre un helicòpter valorat en quasi dos milions d’euros mentre no disposen de formació per a utilitzar-lo ni tan sols de competències”. “Aquesta és –ha afirmat Torró- una mostra més del malbaratament sistèmic que practica el PP amb les administracions públiques valencianes”. Així, el diputat, ha demanat explicacions al conseller de Governació, Serafín Castellano i ha instat al Consell a destinar l’helicòpter a “tasques de protecció civil”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EU a Les Corts, Lluís Torró, ha proposat que l’helicòpter ‘Jaume I’ de la Conselleria de Governació es destine a “tasques de protecció civil o, en qualsevol cas, a alguna tasca útil”. Per a Torró, aquesta és “una mostra més del malbaratament sistèmic que practica el PP amb les administracions públiques valencianes”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)