Si Fabra vol allunyar-se de l'estil autoritari de Camps, que retire les sancions contra ACPV i recupere la protecció d'El Cabanyal

Ja ho comentava a l'anterior entrada: l'estil de Fabra és molt guapet, però de forment ni un gra. Els assumptes als que al·ludim a la nota de premsa són perifèrics, però la seua ressolució serviria per rebaixar molt el grau de crispació social. En el Cabanyal és evident. Baixar una miqueta del burro i tragar-se una miqueta l'orgull, seria suficient (ja sabem que per a Rita això seria difícilment acceptable). I pel que fa a TV3 encara és més fàcil perquè han creat un problema on no hi havia. Ací Fabra no s'ha d'esforçar molt, ja va votar a favor de la reciprocitat a l'Ajuntament de Castelló. Perquè no soterren la destral de guerra en aquest assumpte d'un vegada?

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt d’EU a Les Corts, Lluís Torró, ha recordat hui “la lamentable situació del barri d'El Cabanyal” i “l'estrafolaria persecució contra Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per haver enriquit el panorama televisiu valencià fent possible l'emissió de TV3”. Així, Torró ha instat al president Alberto Fabra a “demostrar la seua suposada bona voluntat amb gestos tan fàcils com retirar les sancions a ACPV o recuperar la protecció del Cabanyal que va eliminar el decret llei del Consell”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d'esquerres, Lluís Torró, ha demanat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que “materialitze en fets la suposada transició postcampista” amb “gestos tan senzills com retirar les indecents sancions contra ACPV”. Torró també ha demanat a Fabra que “recupere la protecció del barri d'El Cabanyal que va eliminar el decret llei i assegure la màxima protecció que mereix el barri així com la rehabilitació que necessita”. “Aquests conflictes absurds, propis de l'etapa Camps, han de ser resolts”, ha afegit el diputat d'EUPV. Per a Torró, “si Fabra vol distanciar-se de l'autoritarisme de Camps, aquestes són dues propostes senzilles i viables”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)