Esquerra Unida demana al Consell la creació d’una comissió d’investigació sobre el cas Brugal

El dimecres al Ple de Les Corts es debatrà sobre la creació de diverses comissions d'investigació que hem proposat des d'EU. Una d'elles és la del cas Brugal. No vull entrar en el fons de la qüestió. Si de cas, ja en parlaré després del debat. Una cosa, però, és segura: no ens n'acceptaran cap ni una. La "transparència" de Fabra és veurà transparent: una farsa. És lamentable que puga afirmar coses com aquesta amb tanta rotunditat. És quasi com si tingués una bola de cristall. Fa pena.

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, defensarà en el plenari de Les Corts d’aquesta setmana, la petició de creació d’aquesta comissió, “perquè els fets que apareixen al sumari i els que hem anat coneixent suposen un autèntic escàndol de corrupció. Al marge del procés judicial que està seguint-se, exigim la depuració immediata de responsabilitats polítiques i l’obertura d’una comissió que investigue fins el final el que ha ocorregut, depurant les responsabilitats que pertoquen i les dimissions dels diputats implicats com Sonia Castedo i Luís Díaz Alperi”.

Esquerra Unida considera que l’objecte d’aquesta comissió serà el d’esbrinar els vincles entre la suposada trama corrupta i les persones públiques afectades. Torró ha insistit: “el que és intolerable és que el PP continue tapant a gent com Castedo i a Díaz Alperi. Hauria d’haver-los obligats fa mesos a deixar els seus càrrecs, i impedir que es presentaren a les eleccions municipals i autonòmiques”.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)