Seria il•lògic i irresponsable que el PP no aprovara la nostra petició de comissió d’investigació de la CAM

La setmana passada va ser Brugal, la corrupció de la Conselleria de Solidaritat (Blasco) i les víctimes del Metro. La pròxima serà la CAM. Em referesc a les comissions d'investigació que EU hem demanat que es creen a Les Corts. La resposta del PP és una bona mostra de la voluntat real de transparència que ofereix Fabra: fins ara ni una. A cadascuna hi troben alguna excusa per negar-se. A la de la CAM no sé quina serà. El cert és que si la neguen serà com donar per bo tot el que ha passat i reconéixer que ells també tenen responsabilitat. Veient els sous i pensions pantgruèl·lics dels alts directius que han guiat la caixa directament al precipici, em vé al cap una altra reflexió. Com és possible que tinguen la barra de negar-se a demanar impostos a aquestes persones? Què potser tenen por d'arruïnar-les?

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, ha instat al president de la Generalitat a seguir el mateix camí que ha pres el seu homòleg a Galicia, Núñez Feijóo, qui està disposat a la creació d’una comissió d’investigació que analitzarà la gestió de la Novacaixagalicia. Esquerra Unida portarà al pròxim plenari de Les Corts aquesta sol·icitud per a que s’investigue la gestió de la CAM. “Seria del tot incomprensible que el PP a València no acceptara aquesta comissió. Deixaria palès la doble vara de mesurar que tenen i la clara assumpció de responsabilitats que respecte a com de mal s’han fet les coses en la CAM”.

Torró apunta que si “de veritat el senyor Fabra vol transparència hauria d'acceptar aquesta comissió que esclarisca la nefasta gestió de la caixa intervinguda i tots els projectes kamikazes en els que s’ha embarcat que l’han duta a la situació en la què es troba”, subratlla.

Esquerra Unida sol·icità a Les Corts el passat 25 de juliol aquesta comissió, l’obertura de la qual serà debatuda en el pròxim plenari. “És necessari que els directius expliquen a la ciutadania el comportament de risc de la caixa en el sector immobiliari. Han de retre compte de la seua gestió per tal d'aclarir en quina mesura els projectes immobiliaris i les inversions preses per interessos partidistes d'escassa o nul•la solvència, han sigut determinants per arruïnar l'entitat. Hi ha una responsabilitat que el PP no pot negar”, ha explicat el diputat d’EUPV.

Comentaris

  1. Tenen molta por del que pot eixir d'una investigació de la CAM seriosa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)