Darrere dels enfrontaments del PP per la Fórmula 1 s’amaga alguna cosa que olora mal

Molt mala olor. La foto que publiquen hui els mitjans és clamorosa. Fabra i Rita. Ni es miren. Sembla que Fabra no està disposat a suportar tots els xanxullos de l'època de Camps. Clar, l'home veu que el seu futur dependrà que aconseguesca que la ciutadania valenciana combregue amb rodes de molí. I deixar a més de 10.000 persones al carrer, tancar plantes senceres d'hospitals i el llarg etcètera de les retallades resulta difícil d'admetre mentre es mantenen luxes asiàtics com els de la Fórmula 1. El que haurien d'explicar, però, no és perquè volen una auditoria de Valmor (ja sabeu l'empresa que Martínez Aspar, Roig i companyia van constituir a suggeriment de Camps per a gestionar aquest esdeveniment) abans d'adquirir-la. Això resulta lògic. El que no es comprèn en absolut és que estiguen pensant en adquirir-la i, alhora, estiguen també considerant renunciar a la Fórmula 1. Esquizofrènia? Incompetència?



NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha qüestionat que la Generalitat Valenciana continue assumint el desastre financer que representa Valmor per a les arques públiques i ha anunciat que la formació d’esquerres presentarà una Proposició No de Llei instant al Consell a no assumir els deutes de les empreses privades en matèria de grans i ruïnosos esdeveniments. A més, el diputat d’EUPV, ha advertit que sol·licitarà tots i cadascun dels informes de revisió dels contractes de la Fórmula 1 i ha demanat al president Alberto Fabra que no els amague sota set claus com ha fet amb els contractes de la trama Gürtel per a la visita del Papa o amb l’informe d’auditoria de RTVV. Per a Torró, “la revisió dels contractes lligats a la Fórmula 1 i a l’empresa Valmor que ha ordenat el president de la Generalitat confirma que hi ha hagut nombroses irregularitats”. El parlamentari d’esquerres ha assenyalat que “el cabreig de Rita Barberà respon a ajustaments de comptes interns al voltant d’aquest negoci per a quatre espavilats, que no és més que una ruïna per a l’administració valenciana”. “Darrere d’aquests enfrontaments hi ha alguna cosa que olora molt mal”, ha afegit Torró.
El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha anunciat hui que la formació d’esquerres presentarà una Proposició No de Llei instant al Consell a no assumir els deutes de les empreses privades relacionades amb els grans esdeveniments. A més a més, també ha anunciat que sol·licitarà tots i cadascun dels informes sobre els contractes de Valmor i la Fórmula 1. Torró també s’ha preguntat ”quin sentit té plantejar-se llevar la Fórmula 1 i quedar-se amb Valmor”. A més, ha afegit, “la revisió dels contractes lligats a la Fórmula 1 i a l’empresa Valmor que ha ordenat el president de la Generalitat confirma que hi ha hagut nombroses irregularitats”. Així, el parlamentari d’esquerres considera que “darrere dels enfrontaments interns del PP a compte de la Fórmula 1 s’amaga alguna cosa que olora molt mal”.

Comentaris

  1. Fa temps vaig haver de tractar amb Aspar per assumptes professionals i vaig conèixer una mica de la seua "vida i miracles". En el món del motociclisme era conegut com "tot pa mi". No em cap cap dubte que Aspar és un dels més fidels "servidors" que ha tingut Camps.

    ResponElimina
  2. Aquest és un de tants fidels de "por el interés te quiero Andrés". Quanta merda i quanta corrupció!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)