El PP diu que no controlava la CAM però Camps aconseguí un milió d’euros per a una entitat religiosa sevillana de la qual és membre

Aquesta història ratlla el surrealisme. Segur que hi ha molta gent que l'"això ho pague jo" de Xavi Castillo li sembla exagerat. En absolut. Les extravagàncies de Camps ho superen. I molt. Que li fan falta diners a l'Hermandad de la Macarena de Sevilla (és el seu soci nº 11.107)? Doncs, no passa res, una ordre i la CAM li afluixa un milió d'euros (no m'ho invente, ho podeu llegir a Público: El millón que Camps consiguió a la Hermandad de la Macarena). Després diran que no tenen res a veure amb la fallida de la CAM. Què voleu, se m'esgoten els qualificatius!

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha valorat la subvenció d’un milió d’euros que la CAM va atorgar a la Hermandad de la Macarena de Sevilla per ordre de Francisco Camps. Per a Torró, “aquesta història surrealista del milió d’euros que Camps va aconseguir per a la Hermandad de la Macarena de Sevilla a través de la CAM mostra clarament el control polític absolut al qual sotmetia el Partit Popular valencià a la caixa pública intervinguda”. “Amb actuacions com aquesta, la CAM estava predestinada a la fallida i la intervenció”, ha postil·lat. “La responsabilitat del Consell i del propi ex president Camps en el procés d’enfonsament apocalíptic de la CAM és clara i manifesta”, ha explicat el diputat d’esquerres que s’ha ratificat en la decisió del grup parlamentari d’esquerres de sol·licitar la compareixença de Francisco Camps en la comissió d’investigació sobre la CAM a Les Corts.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha manifestat la seua “sorpresa” per la subvenció d’un milió d’euros a la Hermandad de la Macarena que l’ex president Francisco Camps va ordenar atorgar a l’ex president de la CAM, Vicente Sala. “Camps era un president capaç de donar un milió d’euros a un organisme religiós que no aportava precisament inversions o possibilitats d’inversió a la caixa, de fet, no aportava absolutament res”, ha afegit Torró. “El control ferri del PP amb la CAM queda demostrat quan l’ex president de la caixa era capaç d’atendre els requeriments de Camps inclús en un qüestió com aquesta que era simplement un capritx”, ha assenyalat el parlamentari d’esquerres. Així, el grup parlamentari d’EUPV en Les Corts es ratifica en la seua decisió de demanar la compareixença de l’ex president Francisco Camps en la comissió d’investigació sobre la CAM.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)