La Conselleria d’Educació ha d'atendre les reivindicacions dels centres de música

El dia 2 es va reunir la plataforma que agrupa als centres de música autoritzats amb la Consellera d'Educació, Mª José Català. No es podia demanar una posició més realista i raonable per part dels centres. Accepten retalls que suposaran un esforç enorme per a Ajuntaments i, sobretot, per a les societats sense ànim de lucre que sostenen moltes d'aquestes escoles. Serà capaç de no atendre'ls? Crec que no cálen més comentaris.

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EUPV): “La proposta de finançament dels centres de música és més que raonable i la consellera hauria d’acceptar-la”

El diputat autonòmic d’EUPV Lluís Torró, ha afirmat hui que “les reivindicacions dels centres de música autoritzats són més que raonables”. De fet, ha afegit Torró, “la quantitat que demanen és mínima, simplement és per a continuar amb les seues activitats que, en definitiva, són responsabilitat directa de la Conselleria d’Educació”. El diputat d’esquerres ha denunciat també el “col·lapse” que pateixen aquests centres i ha recordat que hi cursen estudis 9.193 alumnes de més de 200 municipis atesos per 1.200 treballadors.

Torró considera que la proposta de finançament i el pla de pagaments als 62 centres musicals per als cursos 2010 i 2011 presentats per la Federació de Centres de Música i Conservatoris a la Conselleria resulten “més que raonables”. Així, Torró ha demanat a la consellera María José Català que atenga aquestes reivindicacions per a poder donar satisfacció a una activitat tan important com és l’ensenyament musical per part d’entitats no lucratives i també per part dels ajuntaments”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)