La Ciutat de la Llum és un magnífic pou sense fons, gràcies a la gestió del PP

Ja ho he dit en una altra ocasió (ací al bloc, vull dir): costera avall i sense frens. Si la situació general és molt fotuda, la valenciana és infernal. A Alcoi emprem una expressió per a definir el que han fet els dirigents del PP: fer de Rei Negre (equivalent a la figura del Capità Moro que ha popularitzat Xavi Castillo). No sols s'han malbaratat els diners públics sense mesura en projectes insensats. És que, a més, resulta que no es disposava d'eixos diners realment. Entre un finançament injust i insuficient, d'una banda, i els regals que s'han fet als "amics" (Calatrava, Ortiz i un llarg etcètera) en forma de rebaixes fiscals, sobrecostos ben retribuïts, privatitzacions i desviaments de fons, d'una altra, ens han conduït a la ruïna. La Ciutat de la Llum n'és un exemple destacat. Un caprici caríssim en el que, una vegada més, el continent era molt més important que el contingut. Teniu agun dubte sobre qui acabarà pagant la factura?
NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha assenyalat, en referència a la decisió de la Comissió europea de la competència d’obligar a la Ciutat de la Llum a tornar les subvencions de la Generalitat, que el “Govern del PP està donant un nou sentit al concepte de pou sense fons”. “Açò és la crònica anunciada d’un desgavell que es veia vindre des de fa temps”, ha afegit el diputat d’esquerres.

Torró considera que la Ciutat de la Llum s’ha caracteritzat pel “malbaratament” i per ”decisions estranyes en la gestió dels fons públics”. Per al diputat de la formació d’esquerres, “els problemes que han rodejat a la gestió de la Ciutat de la Llum són ja molt antics” i el sector de l’audiovisual valencià, contràriament a allò que normalment s’afirma, “no ha sigut estimulat”. Així, segons Torró, hi ha hagut “un creixement de productores estrangeres però de no de l’audiovisual valencià”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)